Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Electrical Manager

Ansök nu
AkzoNobel Adhesives har tillverkat trälim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används bland annat vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives är i huvudsak en produktionsanläggning där våra medarbetare har olika roller som till exempel processoperatörer, logistik- och serviceoperatörer samt en rad supportfunktioner inom FoU, teknik, kvalitet och kundservice ingår. Från fabriken i Kristinehamn levereras stora volymer trälim och hartser till kunder runt om i hela världen.

Vi söker en ny Electrical Manager till vår site i Kristinehamn. Drivs du av att utveckla både människor och verksamhet? Har du en passion för teknik och en förmåga att hitta innovativa lösningar på komplexa problem? Hos oss får du möjlighet att leda och inspirera ett engagerat team, samtidigt som du säkerställer att våra elektriska system och utrustningar fungerar optimalt!

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2024. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?

Som Electrical Manager kommer du att ansvara för ett team på tre el & automations elektriker. I rollen har du både ekonomi- och personalansvar för gruppen och du driver det organisatoriska och systematiska arbetsmiljöarbetet för gruppen. Genom ditt ledarskap främjar du gruppens utvecklingsmöjligheter, både på individnivå och som team. Du kommer att styra och leda ditt team både på daglig basis och på långsikt. Ditt arbete är bland annat att driva säkerheten runt elanläggningen, förebyggande underhåll och ansvara för elektriska ritningsarkivet. I din roll kommer även detta att ingå:
 • Ansvarig för företagets el-kontrollprogram.
 • Elektrisk ansvarig för efterlevnad av regler för hög- och lågspänning på siten
 • Anläggningsansvarig för brandlarmsystem
 • Ansvarig för att implementera och utveckla ständiga förbättringar på avdelningen.
 • Ansvarig för inköp av elektriskutrustning samt driva standarden för elektrisk utrustning på siten
 • Arbetsleda egen person samt extern personal som hyrs in inom el området
 • Delta i projekt som endera experten eller som delprojekt ledare.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Engineer Manager. Beredskapstjänst kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som positiv, ansvarstagande och kommunikativ. Du har ett stort intresse av att utveckla såväl verksamheten som individer genom ett tydligt och inkluderande ledarskap. Du är drivande som person både vad det gäller resultat men även att arbeta med kontinuerliga förbättringar på avdelningen. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att driva en el-avdelning med personalansvar. Du kommer att ha El behörighetsansvaret för siten vilket innebär att du måste ha auktorisation för både Hög och Lågspänning.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du har:
 • Erfarenhet av kemisk industri
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • SAP
 • Meriterande om du har erfarenhet av AutoCAD.
Din ansökan

På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partners och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Niklas Johansson, Engineer Manager, niklas.johansson@akzonobel.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com
AkzoNobel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren