Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare, Mapei

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du på jakt efter ett sommarjobb och har erfarenhet av lagerarbete och att köra truck? Nu finns chansen till ett roligt och meriterande sommarjobb på lagret hos Mapei i Kristinehman. Tveka inte att söka, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock, emballering samt lasta och lossa gods från lastbil. Du kommer att tillhöra ett team med 3 personer som arbetar tillsammans. Lagret är placerat i Kristinehamns industriområde.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock
- Emballering

Tjänsten som lagerarbetare är en visstidsanställning med start i maj 2024 och avslutas v.34, med eventuell chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med orderplock och har erfarenhet av att köra truck. Du som söker ska ha truckutbildning typ A2, och B1.

Vidare ser vi att du är driven, initiativtagande och flexibel så att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter under ett arbetspass. Då det finns fasta leveranstider och slingbilar som hämtar gods är det en fördel om du trivs att arbeta mot deadlines.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet från orderplock
- Truckkort typ A1, B1, B2

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Mapei
Mapei grundades i Milano 1937 och är en av världens största tillverkare av kemiska produkter till byggindustrin med en omsättning på ca 2,5 miljarder Euro. Koncernen har 82 produktionsanläggningar i 32 länder. Sedan 1996 finns Mapei representerat i Sverige med ca 30 anställda. Vår svenska kund-, order- och lageravdelning ligger i Kristinehamn, och huvudkontoret i Stockholm. Det svenska dotterbolaget befinner sig i en tillväxtfas med nybyggaranda.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
-Mathilde Branth via mathilde.branth@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, Lager, Lagerarbetare, Orderplock, Truckförare, Truck, Truckkort, Adecco, Kristinehamn, Värmland

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.