Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare inom ventilation till Bravida i Kristinehamn!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Fart, fläkt och ventilation - detta är Bravidas kärna och vi söker nu en skicklig projektledare som delar den passionen. Vi avslutar ansökningsprocessen när vi hittat den perfekta kandidaten, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!Om tjänsten

Som projektledare hos Bravida kommer du att vara ansvarig för att leda och driva projekt från start till mål. Du kommer att samarbeta med olika intressenter och team för att säkerställa att projektet genomförs enligt kraven och inom angivna tidsramar och budgetar. Din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt kommer att vara avgörande för att upprätthålla starka relationer med både interna och externa parter.

Bravida är en ledande totalleverantör inom installation och service av tekniska system för fastigheter. De har verksamhet i flera europeiska länder och chanserna att utvecklas i rollen är stora. Teamet i Kristinehamn består av cirka 23 medarbetare.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker inte kommer som direkt nyexaminerad projektledare utan har några års erfarenhet inom projektledning/projektering alternativt är inspelad i byggbranschen sedan tidigare. Har du erfarenhet av ventilation är det starkt meriterande. Förutom detta behöver du vara väldigt nätverkande och kommunikativ samt drivas av resultat och lönsamhet.

Du erbjuds

 • Tjänsten startar som en konsultanställning genom Academic Work för att sedan, vid gott samarbete, övergå till direktanställning hos Bravida
 • En tjänst på heltid som projektledare
 • Goda chanser att som relativt junior bygga dina kunskaper inom ett brett område


Arbetsuppgifter
 • Utveckla och bevara kundrelationer
 • Inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
 • Återkoppla de erfarenheter ni har fått i utfört projekt till övriga projektdeltagare och kollegor


Kvalifikationer
 • Har goda erfarenheter av arbete inom projektledning alternativt projektering, gärna inom liknande område
 • Har goda kunskaper i båda svenska och engelska. All dokumentation sker på engelska.
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Relevant utbildning
 • Arbetat inom ventilation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Nätverkande
 • Affärsinriktad
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se