Avtalsadministratör inom mark/fiber sökes för start omgående!

Avtalsadministratör inom mark/fiber sökes för start omgående!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson.Dina arbetsuppgifter


Som avtalsadministration inom mar och fiber/elnät arbetar du med att stötta markavtalsledaren och markavtalskoordinator i hela avtalsprocessen. Du kommer att hantera och arkivera avtal samt hjälpa till med att ta fram kundunderlag för planerad fibersträckning. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att kvalitetssäkra tidigare utförd dokumentation för att se att den följer standard och är korrekt utformad.

Placeringsort: Kristinehamn

Omfattning: Heltid (100 %)

Period: Start omgående och 6 månader framåt, chans till förlängning finns

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med gärna någon vidareutbildning inom relevant område. Du bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med fokus på administration och ska känna dig trygg i hela Officepaketet och olika IT stödsystem. Detta för att du snabbt ska kunna komma in i rollen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av el- och/eller fiberprojekt.

Som person tror vi att du som söker är en administratör ut i fingerspetsarna. Du gillar att jobba med varierade uppgifter och är flexibel, på så sätt har du också lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete samtidigt som du skapar ordning och reda omkring dig. Du är positiv, hjälpsam, kommunikativ och gör gärna det lilla extra samtidigt som du är en sann problemlösare. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder säkra och prisvärda fiberanslutningar till hushåll, företag och offentliga verksamheter. Den avdelning du kommer att arbeta på tillhandahåller alla former av tillstånd och avtal som krävs för att stödja utbyggnaden av fiberoptiska nät i Sverige. Placeringsort är Kristinehamn. I denna process har vår kund valt att vara anonyma och mer information ges vid intervjutillfälle.