Vi söker dig som vill jobba som lasthjälp och som har b-körkort/truckkort!

Vi söker dig som vill jobba som lasthjälp och som har b-körkort/truckkort!

Är du självgående och strukturerad? Gillar du fysiskt arbete och där du får jobba med kroppen? Har du även b-körkort och truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker konsulter som vill jobba med lastningshjälp för vår kund i Kristinehamn med omnejd under arbetstoppar. Arbetsuppgifterna består utav lastning av gods i lådor och containrar, flytta gods med hjälp av truck, enklare underhåll och tvättning av material och även enklare vaktmästeri. Arbetsuppgifterna är tydliga och kräver att du är självgående samtidigt som du jobbar bra i team. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har b-körkort och även truckkort.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • medverka vid lastning av gods i lådor och containrar
 • om och pålastning samt flytt av gods med hjälp av truck
 • tvättning av tält, brandslangar, fordon, containrar etc.
 • enklare underhåll och reparationer av tält
 • enklare typ av "vaktmästare"
 • packa material efter instruktioner
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till kund. Uppdraget innebär att du som konsult kallas in när det finns behov, detta sker vanligtvis vid arbetstoppar. Ordinarie arbetstiderna är förlagda på vardagar 07.00 - 16.00 men det kan även förekomma arbete under helger och kvällar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt jobbar bra i grupp. Det är även viktigt att du uppskattar fysiskt arbete och där man jobbar mycket med kroppen. Du kompromissar aldrig med kvalitén på dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är effektiv. Du kan strukturera ditt arbete, är organiserad och har lätt för att förstå och följa givna instruktioner.

Krav:
 • B-körkort
 • Truckkort
 • Talar och skriver svenska flytande
Meriterande:
 • Lastbilskörkort C/CE
 • "Heta arbeten" certifikat
Passar beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant jobb? Sök då tjänsten redan idag!
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com