Extrajobb som lasthjälp för dig som har b-körkort och truckkort!

Extrajobb som lasthjälp för dig som har b-körkort och truckkort!

Studerar du och letar efter ett extra jobb? Är du självgående och strukturerad? Gillar du fysiskt arbete och där du får jobba med kroppen? Har du även b-körkort och truckkort A1-A4 & B1-B4? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker konsulter som vill jobba med lastningshjälp för vår kund i Kristinehamn med omnejd under kommande 2-3 månader. Arbetsuppgifterna består utav lastning av gods i lådor och containrar, flytta gods med hjälp av truck, enklare underhåll och tvättning av material och även enklare vaktmästeri. Arbetsuppgifterna är tydliga och kräver att du är självgående samtidigt som du jobbar bra i team. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande, har b-körkort, truckkort A1-A4 & B1-B4 och kan jobba när behov uppstår.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • medverka vid lastning av gods i lådor och containrar
 • om och pålastning samt flytt av gods med hjälp av truck
 • tvättning av tält, brandslangar, fordon, containrar etc.
 • enklare underhåll och reparationer av tält
 • enklare typ av "vaktmästargöra"
 • packa material efter instruktioner
Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till kund. Ordinarie arbetstiderna är förlagda på vardagar 07.00 - 16.00 men det kan även förekomma arbete under kvällar och helger.

Detta söker vi:

i söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt jobbar bra i grupp. Det är även viktigt att du uppskattar fysiskt arbete och där man jobbar mycket med kroppen. Du kompromissar aldrig med kvalitén på dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är effektiv. Du kan strukturera ditt arbete, är organiserad och har lätt för att förstå och följa givna instruktioner.

Krav:
 • Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (sommaruppehåll från studier är godkänt så länge studierna fortsätter i höst igen)
 • B-körkort
 • Truckkort A1-A4 & B1-B4
 • Hanterar svenska flytande i så väl tal som skrift.
Meriterande:
 • Lastbilskörkort C/CE
 • "Heta arbeten" certifikat
Passar beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant jobb? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Truckjobb, truckkort, lagerjobb, terminalarbete, studentarbete

Sökord: Truckjobb, truckkort, lagerjobb, terminalarbete, studentarbete
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com