Sjuksköterska, palliativa/onkologiska konsultteamet, Kristinehamn

Sjuksköterska, palliativa/onkologiska konsultteamet, Kristinehamn

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt palliativa/onkologiska konsultteam i Kristinehamn. Palliativa konsultteamet består av sjuksköterskor, läkare och fysioterapeut, med tillgång till andra yrkeskategorier, som arbetar med patienter som har en cancerdiagnos och är inskrivna i det palliativa konsultteamet. Patienterna är i ett palliativt sjukdomsskede och i behov av avancerad symtombehandling och olika stödjande åtgärder. Sjuksköterskans arbete innefattar också uppföljning av patienter under aktiv onkologisk behandling i samarbete med onkologläkare. Sjuksköterskans arbete innebär att vara en fast vårdkontakt för patient och närstående samt en kontaktperson för sluten- och öppenvårdsresurser. Kontakten med patient och närstående sker i huvudsak genom hembesök och hög telefontillgänglighet. Viss mottagningsverksamhet förekommer. Arbetet innefattar ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har vidareutbildning inom onkologi eller fördjupning inom palliativ medicin, alternativt jämförbar kompetens. Arbetet är mycket självständigt så stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom god samarbetsförmåga. Erfarenhet inom ämnesområdet palliativ medicin eller onkologi är meriterande. Körkort erfordras. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Cristina Jönsson, tf avdelningschef, via växeln
Telefon 054-61 50 00
Område Kristinehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.