Psykolog, psykiatrisk mottagning, Kristinehamn

Psykolog, psykiatrisk mottagning, Kristinehamn

Tjänsten är till stor del knuten till vårt neuropsykiatriska team men omfattar även övrig allmänpsykiatriskt öppenvårdsarbete. Teamet består i dag av läkare, kurator, arbetsterapeut och sjuksköterska och vi behöver nu komplettera med psykolog.

Vi har ett pågående arbete med att bredda vårt behandlingsutbud och vi diskuterar kontinuerligt hur våra arbetsmetoder kan anpassas efter våra patienters behov.

Ditt arbete hos oss är varierat med både utrednings- och behandlingsuppdrag och behandlingskontakter individuellt men kan även bedrivas i grupp. Samverkan med andra professioner och myndigheter samt närstående ingår som en naturlig del i arbetet. Innehållet i tjänsten är delvis möjligt att påverka utifrån den sökandes intressen och kompetens. Handledning av studenter och PTP-psykologer kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet av kliniskt arbete, samt erfarenhet både av neuropsykiatriska - och allmänpsykiatriska utredningar. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och nyfikenhet. Körkort är önskvärt.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister.

Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kamilla Bristow, avdelningschef
Telefon 0550-867 61
Område Kristinehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vår mottagning finns centralt belägen i Kristinehamn med kort pendlingsavstånd från både Karlstad och Karlskoga. Vi är 26 medarbetare och bedriver vår verksamhet i tätt tvärprofessionellt samarbete och med fasta specialistläkare. Vi är en stabil och välfungerande mottagning med låg personalomsättning.
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.