Sjuksköterskor, rättspsykiatriska enheten, Kristinehamn

Sjuksköterskor, rättspsykiatriska enheten, Kristinehamn

Fem sjuksköterskor till rättspsykiatriska enheten i Kristinehamn, avdelning 80, 81 och 82. Tjänsten innebär sjuksköterskearbete på avdelning med inriktning mot psykiatriskt omvårdnadsarbete. Sjuksköterskor, skötare och övrig behandlande personal arbetar i nära samarbete där målen i vårdplanen är grunden. Tjänsten innebär att arbetsleda samt stödja medarbetarna i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet från psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du vill utvecklas, ska vara positiv, flexibel och se fördelarna av att vara en del i ett team. Du bör ha körkort.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Gunilla Åsberg, avdelningschef avd 80
Telefon 0550-864 30
Område Kristinehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Verksamheten består av tre vårdavdelningar samt ett behandlingsteam. Vi vårdar patienter som är dömda till vård samt patienter från kriminalvården som har ett vårdbehov. Avdelning 80 är en intagningsavdelning med 10 platser. Avdelning 81 0ch 82 är vårdavdelningar med 14 respektive 8 platser.