Sjuksköterska, närvårdsavdelning 85, Kristinehamn

Sjuksköterska, närvårdsavdelning 85, Kristinehamn

Närvårdsavdelning 85 i Kristinehamn söker sjuksköterska.

Uppdragets karaktär är en sjuksköterskas sedvanliga arbetsuppgifter. Du leder och ansvarar för den dagliga omvårdnaden av patienten. Arbetar tillsammans med alla medarbetare för patientens bästa. Planerar tillsammans med patient, närstående och andra vårdgivare för patienten. Du är också tillsammans med medarbetare, patienter och närstående med och utvecklar närvården i Kristinehamn.
Tjänstgöring dag, kväll och natt.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från slutenvård utanför sjukhus.
Du är ansvarstagande, tycker om att arbeta med människor och har patientens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga och värnar om att se helheten i vårdprocessen.
Du vill vara delaktig i en verksamhet som utnyttjar möjligheten att genom nya arbetssätt och ny teknik erbjuda patienten en god vård.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Eva Sandahl, avdelningschef
Telefon 0533-810 26
Område Kristinehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Närvårdsavdelning 85 i Kristinehamn tar emot patienter som behöver vårdas inneliggande under en begränsad tid. Patienterna har ett sjukdomstillstånd som inte kräver diagnostik och/eller behandling av ett mer specialiserat vårdutbud. Verksamheten karakteriseras av hög servicenivå med ett gott omhändertagande där patienter och anhöriga känner sig trygga i den situation de befinner sig i.
Tillsammans med andra länkar i vårdkedjan skapar vi en sammanhållen vårdprocess med hög kvalité och trygghet för patienten.