Projektledare till spännande kund i kristinehamn!

Projektledare till spännande kund i kristinehamn!

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår kund kommer du att vara budget ansvarig för det enskilda projektet samt ansvarig för att säkerställa leverans. Som projektledare hos vår kund kommer du ha en central och koordinerande roll där du har mycket eget ansvar. I din roll som projektledare hos vår kund kommer du att projektleda interna resurser. Vidare kommer du att utvärdera entreprenörsavtal och projektleda entreprenörer.

Kvalifikationer

5 års arbetslivserfarenhet inom området
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av entreprenörsjuridik
God erfarenhet av AB04 & ABT06 BAS/P - BAS/U
PC-körkort
B-Körkort
Van användare av officepaketet

Personliga egenskaper

Som person är du mycket driven, strukturerad och analytisk. Du är en självklar ledare med mycket god samarbetsförmåga. Du ser vad som behöver göras för stunden och du har en god planläggning och uppföljningsförmåga. Vidare är du mycket flexibel och trivs med att vara spindeln i nätet. Vi tänker att du har ett stort tekniskt intresse.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående till 2020-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: projektledare, projektkoordinator
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Kristinehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.