Arbetsledare Elteknik

Arbetsledare Elteknik

Är du en idérik och samarbetsvänlig ledare med erfarenhet av elteknik? Då är du Infranords framtida Arbetsledare inom Elteknik i Kristinehamn.

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och positiva gäng söker vi nu en kollega som vill vara med och sätta strukturen och driva det eltekniska arbetet i kontraktet Värmland/Dalsland i nära samarbete med de andra arbetsledarna. Du kommer bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Vi jobbar tätt ihop med andra teknikgrenar och säkerställer effektivitet samtidigt som vi har kul på jobbet!

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, teknologi och vill vara med och utveckla järnvägen.

På uppdrag av Platschef;
  • Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
  • Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
  • Ansvarar för att följa upprättat egenkontrollprogram utifrån elsäkerhetsverkets krav
  • Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
  • Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
  • Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
  • Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
  • Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom el- och energiprogrammet eller motsvarande. Du har kännedom om, eller har erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eltekniskt arbete och arbetsledning sedan tidigare. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Kommunikation- och samarbete är du riktigt skicklig på då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Flexibilitet och serviceförmåga är en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att få utföra ett personlighetstest.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.