Kyltekniker till Kristinehamn

Kyltekniker till Kristinehamn

Har du kylcertifikat och är sugen på en ny spännande tjänst, där variationen är stor och du dagligen möter nya människor? Då tror jag att den här tjänsten kan vara något för dig! Sök idag! Ansökningarna tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden går ut.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att installera, reparera samt serva värmepumpar ute hos kunder, det kan vara hos både privatpersoner och företag som arbetena utförs. Väl hos kund skall du vara både rådgivande men du kommer även att ha en säljande roll, därav är din sociala kompetens en viktig pusselbit för att passa in i denna roll. Du startar dagen på kontoret i Kristinehamn och därefter tar du firmabilen ut på uppdragen, de flesta uppdragen har du själv men kan också utföras med en kollega.

Din profil

Nu söker vi dig som har viljan att komma framåt, är uppmärksam och har en förmåga att arbeta proaktivt för att effektivisera arbetsdagen. Vi ser att du som person är trygg i dig själv, och gillar att knyta kontakter, detta är viktigt då du hela tiden möter nya kunder och att du mot dem kan vara rådgivande, och ge förslag på lösningar samt se kundernas olika behov. Du är inte rädd för att ta i utan gillar att få hugga i där det behövs.

Skallkrav:
 • Kylteknisk utbildning YH (Minst kategori 2)
 • Körkort B
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Minst 1 års erfarenhet av liknande jobb
 • Frisk och ha en bra fysik då tjänsten innefattar en del tunga lyft
 • i kanten
 • Liftkort
 • Heta arbeten
 • Jobbat med el
 • Jobbat med styrreglage
 • Kylcertifikat nivå 1
Villkor

Ort: Kristinehamn
Arbetstid: Mån-Fre 07:00-16:00
Lön: Enl. överenskommelse
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund verkar och har en bred kunskap inom klimat, kyla, värme och VVS, därmed har de möjlighet att hjälpa sina kunder med kompletta helhetslösningar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.