Servicetekniker sökes

Servicetekniker sökes

Om bolaget
Blue Future är ett Kristinehamnsbaserat industriföretag som erbjuder ett brett sortiment av tjänster från svetsning och mekanisk bearbetning till service och underhåll av tekniskt avancerade produkter.

Blue Future är en del av verkstadskoncernen MVG med verksamhet på flera platser i Sverige och huvudkontor i Motala.
Vi söker nu att stärka vårt team inom affärssegmentet Marine och söker därför servicetekniker inom såväl meknik, hydraulik och el/automation.

Vår affärsidé inom Marine
Blue Future ska vara en oberoende aktör som bygger på kvalificerad service, underhåll för att snabbt och enkelt kunna hjälpa kunder som behöver tekniskt stöd på site i så väl Sverige som utomlands.
  • Inom Fältservice minimerar vi kundens kostnader och stilleståndstid genom vår flexibla och lösningsorienterade inställning.
  • Vi har en övergripande förståelse för hela framdrivningsapparaten och kan bistå våra kunder i hela kedjan från motor till roder.
  • Vi arbetar prestigelöst där vi leder och utför arbeten på site.
Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och montagetjänster som till största delen kommer utföras ute på anläggningsplats i torrdocka men arbete till sjöss kan även förekomma.

Arbete kan ske både i team om 2-4 personer eller som ensam tekniker tillsammans med lokalt stöd. Som servicetekniker kommer du i din roll att ha mycket kundkontakt.

Utbildning är behovsstyrt och sker i sådana fall genom arbete tillsammans med erfarna tekniker i vår verkstad.

Resor sker företrädelsevis inom Sverige men internationella jobb är ingen ovanlighet.

Ett normalt projekt sträcker sig mellan någon dag upp till ca 2 veckor.

Beräknat antal resdagar/år ca100.

Din profil
Genom att du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats där snabba beslut, föränderlighet och högt tempo hör till vår vardag ser vi gärna att du tycker om att det händer mycket och har en lösningsfokuserad inställning. Då du kommer att ha kontakt med våra kunder ser vi gärna att du är social, trivs med nya kontakter och är serviceminded.

Erfarenhet från marint underhåll, sjöingenjörsbakgrund eller liknande är meriterande.
Är du en händig, självgående person som gillar högt tempo så är detta jobbet för dig!
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (35 dagar kvar)