CNC-operatör till Aston Harald

CNC-operatör till Aston Harald

CNC-OPERATÖR TILL ASTON HARALD

Arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör kommer du tillsammans med din avdelningskollega driva en eller flera av svarv-/fräsmaskinerna. Som maskinoperatör lyfter, ställer, riktar, bearbetar och kvalitetssäkrar du tunga komponenter i flera olika material. Du agerar självständigt utifrån uppdaterad produktionsplan och kundritning i affärssystemet Monitor, utför operatörsunderhåll och hugger självklart i där det behövs för dagen. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker har stor kvalitetsmedvetenhet samt är noggrann och ordningsam i ditt arbete. Du är nyfiken och öppen för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du besitter kreativitet och uppskattar att hitta egna lösningar på problem och har en god social kompetens. Vi tror också att du har:
  • Verkstadsinriktad gymnasieutbildning alt. motsvarande praktisk erfarenhet av bearbetning
  • God erfarenhet av ritningsläsning/mätning
  • Truck- och traverskort
  • Goda kunskaper i svenska och gärna engelska i tal och skrift
Om tjänsten

Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Aston Harald. Efter 6 månader finns det för rätt person goda möjligheter att få en tillsvidareanställning direkt av Aston Harald.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 dec 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aston Haralds verksamhet är inriktad på stora och tunga komponenter. Arbetsuppgifter ställer krav på kreativitet och lösningsorientering. De erbjuder en god arbetsmiljö och gemenskap där man ställer upp för varandra. De har en stor maskinpark och arbetar aktivt för att medarbetarna ska vara mångkunniga och kunna köra flera maskiner/ha kompetens för flera arbetsområden. De strävar efter att ha självgående och modiga medarbetare som agerar självständigt utifrån uppdaterade produktionsplaner i affärssystemet Monitor, samt att utföra operatörsunderhåll och bidra till ständiga förbättringar i verksamheten.