Elinstallatör för regelefterlevnad med personalansvar

Elinstallatör för regelefterlevnad med personalansvar

Responsibility

AkzoNobel Adhesives AB tillhör AkoNobel koncernen, och har tillverkat lim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. På anläggningen finns förutom produktion även support inom områdena lab, logistik, materialhantering, miljöreningsverk, underhåll, kundorderavdelning och administration. Antalet anställda är ca 110. Årligen levererar vi ca 124 000 ton till Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien.

I rollen som Elinstallatör för regelefterlevnad med personalansvar ingår du i vår teknikavdelning under direkt ledning av Teknikchef som du kommer rapportera till. Du kommer ha personalansvar för ett team på tre personer varav två elektriker och en instrumenttekniker. Du kommer arbeta med teknik och underhåll i produktionen och driva olika projekt som kommer bidra till verksamheten. Du kommer aktivt delta i den dagliga driften både på egen avdelning och i samarbete med Teknikchef, produktionsledning och planering för att på ett effektivt sätt hålla sitens utrustning i rätt skick. Du kommer ha ett brett och varierande arbetsfält. Vi sätter stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö (HSM) i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planerings- och personalansvar med utvecklings- och lönesamtal
  • Ansvar för Egenkontrollprogrammet (Upprättande/Revideringar)
  • Elansvarig för regelefterlevnad och lagansvarig för EL
  • Mötesledare för dagliga EL-styrningsmöten
  • Upprätthåller giltig EL dokumentation och bereda arbetsorder
  • Anläggningskötare för brandlarmsanläggningen
  • Handleder EL -entreprenörer med guidning, tillstånd och säkerhetsinformation
  • Skriva kravspecifikationer samt begära in offerter från externa företag
  • Hanterar och prioriterar arbetsorder kring EL projekt
  • Initiera utbildningar som krävs enligt lag och/eller för att utveckla kompetensen inom avdelningen
Job requirements/Candidate profile

Som Elinstallatör för regelefterlevnad med personalansvar har du förmågan att leda personal och skapa förutsättningar för självständighet och initiativtagande hos medarbetare. Du är en god förebild som har förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl medarbetare, kollegor och chefer som andra funktioner och myndighetskontakter. Du trivs med mycket ansvar och att fullfölja projekt du har påbörjat.


För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av rollen som Elinstallatör för regelefterlevnad och erfarenhet av lagar och att se till att verksamheten efterlever dem. Du är van vid dokumentation och att bereda arbetsorder för elektriker samt har erfarenhet av tillverkande industri. För tjänsten krävs det att du har akutorisation inom AL, meriterande med erfarenhet av A och Elprocad. Du är flytande i svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Vi använder idag affärssystemet SAP. Du har även goda kunskaper i Office paketet.


Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?


Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning.Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Peter Gartmark, Teknikchef, +46 70 560 24 48


För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Aquisition Partner, christina.borin@akzonobel.com


För fackliga frågor:


Unionen, Lennart Nyman, +46 70-893 75 94


Ledarna, Jan Steen, +46 70 888 72 32


IF Metall, Anders Isaksson, +46 72 450 35 15


Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: talentresourcing.se@akzonobel.com


Vi ser fram emot din ansökan!


Mer om företaget

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Kristinehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.