Utbildningskoordinator till Kongsberg Maritime

Utbildningskoordinator till Kongsberg Maritime

Om tjänsten
Som utbildningskoordinator på Kongsberg kommer du att fungera som "spindeln i nätet" på deras trainingavdelning. Du kommer att planera och strukturera upp kurser för såväl externa kunder som intern personal och det är även du som tar emot deltagarna och visar dem till rätta. Vidare ser du till att allt flyter på vad gäller bokning av hotell, transportförslag, datum etc.

I din roll som utbildningskoordinator kommer dina arbetsuppgifter också innebära:
  • Orderadministration
  • Fakturering
  • Förberedande av konferenslokaler
Tjänsten som utbildningskoordinator är ett konsultuppdrag på 75-80% med start omgående.

Om dig
Du som har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter kommer att trivas bra här samtidigt som du får en chans att utvecklas och ta nya kliv. Dina goda kunskaper i Officepaketet och Baan samt dina kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift, kommer att komma till användning i din nya roll. Som person är du självgående, du är inte rädd för att ta initiativ samtidigt som du är flexibel och noggrann och du trivs i en utåtriktad roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flexibilitet
  • Struktur
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kongsberg Maritime
Kongsberg Maritime är ett globalt teknologiskt företag som skapar innovativa och pålitliga lösningar för kunder inom den marina sektorn. Tillsammans är vi 7600 anställda placerade i 34 länder och har levererat produkter till över 30 000 fartyg. Vi har funnits i Kristinehamn i 170 år och år 1937 började vi leverera fartygspropellrar under namnet KAMEWA. Vår verksamhet består av 250 anställda och omfattar sälj, utveckling, forskning, konstruktion och service av propellrar, vattenjet, POD-system samt kontrollsystem. Vi finns på den globala marina marknaden och där levererar vi produkter i världsklass.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
koordinator, administratör, orderadministration, bokningar, Kongsberg, Adecco, Kristinehamn
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Kristinehamn
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.