Contract & Shipping Coordinator till Kongsberg Maritime

Contract & Shipping Coordinator till Kongsberg Maritime

Om tjänsten
Vi söker nu dig som vill arbeta i rollen Contract & Shipping Coordinator på vår kontraktsavdelning. I rollen har du främst fokus på skeppningskoordinering. Kongsbergs operativa skeppningsfunktion hanteras av DHL på siten, som skeppningskoordinator är du sammanhållande av sitens övergripande skeppningsprocess och kontaktperson mellan DHL både lokalt och globalt. Här har du även en rådgivande funktion inom logistik såsom leveransvillkor och tullregler samt att du har kontakt med vår finansfunktion i faktura- och intrastatfrågor samt hanterar administration kring detta.

Tjänsten som Contract & Shipping Coordinator är ett föräldravikariat på 15 månader med start 13/1-2020.

Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad och lockas av att få samverka med olika avdelningar/funktioner. Du bör ha en fallenhet för struktur, noggrannhet och en positiv inställning till att lösa verksamhetens utmaningar. Du är en ansvarstagande doer som slutför uppgifter i tid enligt uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet från logistikbranschen, transportförsäkringar, leveransvillkor, tullregler (import och export), intrastat och Letter of Credit
  • Gedigen och dokumenterad erfarenhet av arbete i affärssystem, önskvärt BAAN
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Om Kongsberg Maritime
Kongsberg Maritime är ett globalt teknologiskt företag som skapar innovativa och pålitliga lösningar för kunder inom den marina sektorn. Tillsammans är vi 7600 anställda placerade i 34 länder och har levererat produkter till över 30 000 fartyg. Vi har funnits i Kristinehamn i 170 år och år 1937 började vi leverera fartygspropellrar under namnet KAMEWA. Vår verksamhet består av 250 anställda och omfattar sälj, utveckling, forskning, konstruktion och service av propellrar, vattenjet, POD-system samt kontrollsystem. Vi finns på den globala marina marknaden och där levererar vi produkter i världsklass.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Shipping, logistik, incoterms, Kongsberg, Adecco, Kristinehamn
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Kristinehamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.