Servicetekniker till Malmberg Energy

Servicetekniker till Malmberg Energy

Om företaget
Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med det cirkulära samhället med nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen - och då pratar vi bara i Sverige. Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.
Vi söker dig som vill vara en del av vår resa! Läs mer på www.malmberg.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Är du en engagerad servicetekniker som uppskattar tekniska innovationer och drivs av att utvecklas? Vill du ansvara för att utföra service, reparationer och uppstarter av energianläggningar ? Du ser resande i tjänsten som en del av din vardag?
Då kan det här vara chansen för dig att bli en del av Malmberg Energy!

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med miljöteknik inom avancerade energilösningar. En servicetekniker på Malmberg arbetar på våra anläggningar i Sverige, Danmark, samt norra Europa. Resor i tjänsten förekommer naturligt för driftsättning och serviceuppdrag hos våra kunder.

Som servicetekniker utför du service, underhåll, felsökningar och uppstarter på anläggningar ute hos kunder. Rapportering och dokumentation ser vi som en viktig del i arbetet. Vi är lösningsorienterade och flexibla vilket innebär att det även kan förekomma en del mindre elarbeten. Kommunikation sker både på svenska och engelska.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, stort engagemang, ansvarstagande och intresse för att lösa problem ute hos kunder, samt vill lära dig något nytt. För att lyckas i rollen behöver du ett stort tekniskt intresse och problemlösningsförmåga med logiskt tänkande. Du ska vara serviceinriktad och kvicktänkt, van vid att arbeta med händerna och maskiner av olika slag och inte ge upp vid första motgång. Det är viktigt att du trivs med självständigt arbete men även samarbete med kollegor, kunder och samarbetspartners.
Det är meriterande om du har kunskaper om kompressorer, värmeväxlare, vattenpumpar och fläktar eller annan mekanisk anordning.
B-körkort krävs för tjänsten samt svenska och engelska i tal och skrift.
Du kommer med tiden bli en av våra experter och ansikte utåt mot våra kunder. Utbildning får du hos oss på Malmberg samt ute hos kunderna.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Malmberg Energy med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan på www.wikan.se redan idag!
Sista ansökningsdag är 2023-04-08.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson Tomas Nilsson
Telefon 0451-7074 81
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med det cirkulära samhället med nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.” 46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen - och då pratar vi bara i Sverige. Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation. Vi söker dig som vill vara en del av vår resa! Läs mer på www.malmberg.se I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.