Hoppa till innehåll

Vill du utveckla och förvalta regionens bästa mötesplats och skapa en destination i världsklass?
C4 Shopping är en modern och hållbar mötesplats med inspirerande butiker, sköna restauranger och gröna oaser under ett och samma höga tak.

Om företaget
C4 Shopping ägs av Eurocommercial och förvaltas av Newsec Asset Management AB. C4 Shopping invigdes 2018 och är Eurocommercials senaste öppnade köpcentrum i Sverige. C4 är regionens främsta köpcentrum med ett oslagbart läge intill E22. In till de centrala delarna av Kristianstad är det bara 5 minuter med bil. I C4 samlas familjeshopping, dagligvaror och volymhandel i grön miljö fjärran från vanliga bilden av ett köpcentrum. Utbudet spänner över internationella, nationella och lokala aktörer inom retail, restaurang- och cafénäringen, hälsa, vård samt service och nöjen.

Handelsområdet omfattar totalt 70 000 kvm och här finns 100 - talet butiker som möter de flesta behov. Med sitt strategiska läge i Kristianstad lockar det tillgängliga köpcentrumet runt 3,2 miljoner besökare per år. I upptagningsområdet bor hela 300 000 människor och i direkt anslutning till C4 finns 420 nya lägenheter.

Nu söker vi en driven centrumchef som vi utveckla c4 shopping vidare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som centrumchef kommer du ha alla möjligheter att påverka utvecklingen i takt med hur handel, platser och möten förändras. Du blir en viktig och central kontakt med kommunen och andra intressenter i regionen avseende utvecklingen av platsen, varumärke och fastighetsägarfrågor.

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete behöver du ha en lokal förankring och har kundupplevelsen och mötesplatsen i fokus med mål att besökarna trivs, handlar och återvänder. I din roll säkerställer du även att hyresgästerna får bästa möjliga förutsättningar till att bedriva framgångsrik handel.

Ett urval av dina ansvarsområden:
* ansvara för centrumets förvaltning, strategiska utveckling och resultat
* medverka till att öka centrumets besöksantal och omsättning
* ha personalansvar för centrumledningsteamet
* ansvara för månads- och årsvis ekonomisk rapportering till kund såsom budget och prognos
* kontaktperson gentemot hyresgäster i avtalsfrågor
* coacha och utveckla goda relationer med butikerna i syfte att gynna omsättningen och öka försäljningen
* rapportera och analysera hyresnivåer, driftskostnader, nyckeltal samt omsättnings- och besöksutveckling
* bevaka utvecklingen av handel på lokal, regional och nationell nivå
* arbeta aktivt med att stärka varumärket och stötta marknadskoordinator i marknadsföring
* löpande kontakt med kommunen och andra aktörer i regionen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har:
* Akademisk utbildning eller motsvarande.
* Erfarenhet och kunskaper från retail-branschen.
* Ett strategiskt tänk och förmåga att söka lösningar.
* God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift
* Goda kunskaper i officepaketet samt att använda digitala och sociala kanaler.
* Tidigare erfarenhet av ledarskap.
Meriterande:
* Flerårig erfarenhet av detaljhandel.
* Kunskaper om fastighetsekonomi och hyreslagstiftning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är öppna för flera typer av bakgrund. För att lyckas i rollen måste du trivas i en föränderlig miljö, gilla utmaningar och vara beredd på att helhjärtat ta dig an rollen och satsa långsiktigt. Vi ser att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och drivs av att arbeta i team och att utöva ett gott ledarskap. Du arbetar strukturerat - planerar, organiserar, driver och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller deadlines.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid. Du blir anställd av Newsec och har ditt kontor på C4 shopping. Tillsättning sker enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan via www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 12 december.

För mer information kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på telefon 044-590 65 02.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Johanna Fondell
Telefon

Om arbetsgivaren

C4 Shopping ägs av Eurocommercial och förvaltas av Newsec Asset Management AB. C4 Shopping invigdes 2018 och är Eurocommercials senaste öppnade köpcentrum i Sverige. C4 är regionens främsta köpcentrum med ett oslagbart läge intill E22. In till de centrala delarna av Kristianstad är det bara 5 minuter med bil. I C4 samlas familjeshopping, dagligvaror och volymhandel i grön miljö fjärran från vanliga bilden av ett köpcentrum. Utbudet spänner över internationella, nationella och lokala aktörer inom retail, restaurang- och cafénäringen, hälsa, vård samt service och nöjen. Handelsområdet omfattar totalt 70 000 kvm och här finns 100 - talet butiker som möter de flesta behov. Med sitt strategiska läge i Kristianstad lockar det tillgängliga köpcentrumet runt 3,2 miljoner besökare per år. I upptagningsområdet bor hela 300 000 människor och i direkt anslutning till C4 finns 420 nya lägenheter. Nu söker vi en driven centrumchef som vi utveckla c4 shopping vidare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Transport & Logistik
Företagslogga
Karlstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skellefteå
Bygg & Hantverk
Företagslogga