Elkonstruktör till KEAB i Kristianstad

Elkonstruktör till KEAB i Kristianstad

Nu är vi på jakt efter nästa stjärna för kunds räkning. Har du en teknisk utbildning och vill ta nästa steg i karriären? Läs då vidare här för att få chansen till att bli KEABS nya elkonstruktör!

I ditt arbete som elkonstruktör innebär det en rad olika arbetsuppgifter. Här genomför du energiberäkningar i olika programvaror, du samordnar, skriver beskrivningar, ritar i Cad, samt projekterar elinstallationer. Du arbetar även med el, tele- och säkerhetskonstruktion. Här jobbar du mycket självständigt men med stöttning och hjälp av ett härligt team kollegor.

För att trivas i denna tjänst behöver du ha en relevant teknisk utbildning och bakgrund, gärna med ett praktiskt handslag från elbranschen. Du bör vara självgående, initiativtagande och ha goda datakunskaper.

Krav:

  • Relevant teknisk utbildning och bakgrund
  • Obehindrad svenska o engelska i skrift o tal.
  • B - körkort
Du arbetar måndag-fredag och utgår från KEABS kontor i Kristianstad.

Uppstart: enligt överenskommelse

Missa nu inte denna chans till ditt nästa steg i karriären!
Skicka in din ansökan via mail till: ansokan@toptemp.se

Om KEAB

Kristianstad Elkonsult AB bedriver för alla typer av byggnadsprojekt komplett konsultverksamhet gällande el-, tele-, säkerhets- och hissanläggningar. Företaget har funnits sedan 1982 och ägs o drivs utav 2 medarbetare. Företaget har alltid bemödat sig om att utföra sina uppdrag till uppdragsgivarens fulle belåtenhet samt att uppfylla dennes kvalitets- och miljökrav.
Mer info
Kontaktperson Karin Hultberg
Email Mejla Karin Hultberg
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toptemp.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!