Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker studerande budbilschaufförer till kund i Kristianstad!

Är du en ambitiös och effektiv person som tycker om ordning och reda? Tycker du om att köra bil och ge den bästa servicen? Vill du arbeta självständigt och ta eget ansvar? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer arbeta på en välkänd terminal där du får möjlighet att etablera värdefulla kontakter inför framtiden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

- Sortera, packa, lossa och lasta gods.
- Hämta och leverera gods
- Kundservice till både privat och företagskunder
- Hantera och framföra budbil i och utanför Kristianstad

Arbetstiderna kan variera mellan dag- och kvällspass och vi ser därför du är flexibel med arbetstider.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda chanser till utveckling och övertag.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som vill jobba upp till heltid i sommar. Vi söker dig som är positiv och glad, engagerad och som brinner för att göra ett bra arbete. Du är mån om att göra rätt och du vill överträffa förväntningar. Vi tror att du är en aktiv person som tycker om att hålla igång, då detta arbetet kräver god fysik.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av budbildskörning, dock är det inte ett krav för tjänsten.

Krav:
- Körkort
- Studerar minst 1 år till på minst 50%
- Du har 2 referenser att ange
- Du har inga anmärkningar i ditt belastningsregister
- Du behöver vara tillgänglig för arbete minst 2 av veckans vardagar vid sidan av dina studier under terminstid. Vi ser även att du är tillgänglig upp till heltid under sommaren.

Är du sugen på ett jobb i sommar samt extrajobb vid sidan av dina studier? Ansök redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare