Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes till My Perfect Days lager i Kristianstad!

Ansök nu
Vill du vara en del av ett härligt gäng och ett företag som älskar att inspirera? Då har vi ett spännande extrajobb för dig!

Information om uppdraget:

My Perfect Day har visionen att bli Nordens ledande butik inom dekorationer och tillbehör för fest, kalas och bröllop.

My Perfect Day älskar att inspirera och inspireras - därför har de tagit fram deras stora inspirationsarkiv där du hittar allt från pyssliga DIY-idéer och kalastips till nedladdningsbara checklistor och budgetmallar inför bröllopet.

I Kristianstad är de nu i uppstartsfas och behöver personal till deras lagerverksamhet.

Arbetsplatsen kommer präglas av en kreativitet, positiv energi, teamwork och en familjär känsla. Arbetsuppgifter kommer primärt innebära manuell orderplock av kunders beställningar, sortera inkommande produkter.

Arbetstiderna är förlagda dagtid på veckans vardagar.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Du har ett intresse för evenemang och dekoration och du kan se dig själv vara med på My Perfect Days resa. Det finns möjlighet att ta ansvar ha en långsiktig karriärutveckling. Du vill utvecklas och skulle beskriva dig själv som passionerad och energifylld.

Krav:
- Du är student på minst 50% i minst 1 år framöver.
- Du är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan.
- Svenska flytande i tal- och skrift.

Personlig lämplighet kommer prioriteras vid tillsättning.

Vi ser framemot att höra från dig. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare