StudentConsulting söker truckförare i Kristianstad till växande kund!

StudentConsulting söker truckförare i Kristianstad till växande kund!

Har du truckkort och erfarenhet av lager och logistik? Vill du arbeta inom livsmedelsbranschen hos vår kund som är i en expansiv fas? Då har vi heltidstjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett expanderade företag växer och behöver tillökning. För denna kund söker vi därför dig som är flexibel, noggrann och beredd att arbeta i ett omväxlande arbetstempo

Arbetsuppgifterna innebär följande:
- Lasta/lossa
- Sortering av paket
- Mottagning av gods
- Truckkörning
- Arbete i kyl & fryslager

Det kan förekomma både hantering av alkoholprodukter och köttprodukter, det behöver du vara bekväm med att komma i kontakt med.

Arbetstiderna är primärt dagtid men kan även komma att innebära 2-skift och helger, du bör därför vara flexibel gällande detta.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att slutgiltig kandidat kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund. Vid gott arbete finns det goda chanser till förlängning och potentiellt övertag av vår kund.

Detta söker vi:

Du behärskar truckkörning väl och ser stor vikt i att hålla fokus och tillsammans med dina kollegor utföra bästa möjliga arbete. Som person är du optimistisk och flexibel - du skulle beskriva dig själv som anpassningsbar. Detta är en viktig egenskap att ha med sig hos ett växande föränderligt företag. Du är noggrann och arbetsvillig . Du har inga problem att hugga i där det behövs och trivs med fysiskt arbete. Detta är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt. Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt har du förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektivt i ett team för att nå bästa möjliga resultat.

Krav för tjänsten:
- Truckkort A1-B4
- B-körkort (gärna tillgång till bil för att smidigt kunna ta dig till arbetet)
- Flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av livsmedelsbranschen samt om du tidigare arbetar på kyl- och/eller fryslager.

Är du personen vi söker? Ansök då redan idag!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se