Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

StudentConsulting söker administratör till Smekab Citylife i Önnestad!

Ansök nu
Är du noggrann och strukturerad och redo att bidra till Smekab Citylifes framtid? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Smekab Citylife är en ledande tillverkare med lång tradition. De utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Sedan 70-talet har räckes- och avspärrningslösningar varit och är fortsatt en stor del av företagets erbjudande. Med tiden har utbudet kompletterats och idag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife erbjuder också produkter för bygg- och anläggning, legoproduktion och varmförzinkning. De erbjuder kvalitetsprodukter med hög funktionalitet, säkerhet och tidsenlig design.

Smekab Citylife är ett välmående företag med trevliga kunder och kollegor, och nu vill de stärka sitt team med en person som vill vara med och forma framtiden för verksamheten.
Vi söker en noggrann och självgående individ för rollen som administratör.
Vi behöver din hjälp med att fylla vårt nya PIM-system med data inför systemstarten i höst. I denna roll kommer du att ha ansvar för att komplettera en Excel-fil med förutbestämd data, data som kan hittas på vår hemsida, våra leverantörers hemsidor, vårt ERP-system och andra relevanta källor.

Utöver datainsamling behövs även assistans med att justera och ta fram måttskisser på produkter. Du kommer att arbeta med program som Excel och Illustrator för att utföra dessa uppgifter.

Uppdraget kommer starta omgående och förväntas pågå över sommaren och inpå hösten. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av ett stabilt team och bidra till införandet av vårt nya PIM-system. Du kommer att få använda din kompetens inom Excel och Illustrator för att skapa en värdefull grund för vårt företag.

Krav på kompetens och personliga egenskaper:
* Du bör ha erfarenhet och kunskap i Excel för att effektivt kunna komplettera och hantera data.
* Det är viktigt att du har erfarenhet av bildbehandlingsprogram som t.ex. Illustrator för att kunna arbeta med justering och framtagning av måttskisser på produkter.
* Noggrannhet och strukturerad arbetsmetodik är avgörande för att säkerställa korrekt och pålitlig datainsamling och dokumenthantering.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare