Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Mekaniker sökes till Stena Recycling i Kristianstad

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en självgående person som brinner för underhållsarbete, säkerhet och har erfarenhet av att arbeta med stora maskiner? Då är du precis den vi letar efter till Stena Recycling i Kristianstad!

Information om uppdraget:

Stena Recycling är en ledande aktör inom återvinning och miljöhantering. Vi är dedikerade till att skapa en hållbar framtid genom att omvandla avfall till resurser och minska vår påverkan på miljön.

Arbetsuppgifter: Vi söker en mekaniker med erfarenhet av underhållsarbete, hydraulik och svetsning. Du kommer att arbeta med diverse verkstadsuppgifter och ha möjlighet att använda din expertis på stora maskiner, containers och fastigheter. Erfarenhet av hjullastare, truckkörning och fordons elektronik är en fördel.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd av oss som ambulerande konsult och arbeta på Stena Recycling.

Detta söker vi:

Kvalifikationer:

* Erfarenhet av arbete med stora maskiner och hydraulik.

* Goda svetskunskaper.

* Självgående och initiativtagande.

* God svenska i tal- och skrift.

* Möjlighet att arbeta 7-16, måndag till fredag.

* Du bör vara tillgänglig omgående alternativt inom 2 veckor.

Anställningsvillkor: Initialt behövs extra stöd under sommaren med möjlighet till fortsatt deltidsarbete efter sommaren. Vi kan vara flexibla och öppna för att skräddarsy arbetsscheman för att passa din situation.

Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com