Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Flexibla studenter sökes för lagerarbete till Skapamer i Kristianstad!

Ansök nu
Är du arbetsvillig och har stort engagemang i ditt arbete? Har du möjlighet att arbeta minst 2 vardagar i veckan vid sidan av dina studier och kan arbeta upp till heltid under sommaren? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Skapamer E-Handel Norden AB är ett expansivt företag inom Aller Media-gruppen och jobbar med försäljning av hobby, pyssel, konstnärsmaterial, mm till kunder i Sverige, Norge och Danmark. Som lagermedarbetare på Skapamer arbetar du primärt med orderplock av kunders beställningar, skicka ut beställningar samt sorterar in inkommande produkter för att säkerställa ordning och reda. Den ständiga målsättningen är att säkerställa service och kvalité för de kunder som beställt produkter för att de ska få dessa levererat till utsatt tid.

För att trivas i rollen bör du uppskatta fysiskt arbete då större delar av dagen spenderas gående och stående. Som medarbetare är du en viktig del av maskineriet som får företaget att fungera hela vägen in i mål - från beställning till leverans.

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbete som uthyrd medarbetare hos Skapa Mer.

Detta söker vi:

Du är energisk och bidrar mer än gärna med positiv energi till din omgivning. Arbetet är viktigt för dig och du ser stor vikt i att genomföra dina uppgifter väl från början till slut i samverkan med dina kollegor. Du är prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs.

Tidigare erfarenhet inom lager är meriterande men inget krav. Den personliga lämpligheten är av stor vikt - du är nyfiken på att lära dig och är redo för nya utmaningar i ditt arbete.

Vi söker dig som har flytande svenska i tal och skrift för att kunna ta del av arbetsledning, viktiga instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
För att vara aktuell för denna deltidstjänst behöver du vara student på minst 50% i minst 1 år framöver.
Vi ser gärna att du är tillgänglig för arbete varierande dagar, men behovet är större i början av veckan. Vi har ett tillgänglighetskrav att du kan arbeta minst 2 vardagar i veckan under terminstid, även under tentaperiod. Under perioder som sommar och jul ser vi gärna att du är tillgänglig upp till heltid.

Inför kommande pik (Black friday, julhandel m.m.) kommer vi börja rekrytera upp i mitten på september.

Är du den personen vi söker? Ansök redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare