CE-chaufför sökes till växande livsmedelsföretag i Kristianstad!

CE-chaufför sökes till växande livsmedelsföretag i Kristianstad!

Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Har du CE kort och erfarenhet inom området? Då är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu CE-chaufförer till Kristianstad som vill köra distribution. Du kommer arbeta för ett växande företag i Kristianstad och det är därmed viktigt att vara flexibel. Du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till kund. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

Du behöver kunna köra olika typer av livsmedel och kan därför inte ha några begränsningar kopplat till detta.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB. Har du ADR är detta meriterande.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. Du är noggrann men samtidigt effektiv. Vidare brinner du för att ge god service, du är social och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel.

Krav:
Du som söker har körkort, antingen med behörighet CE
YKB
Digitalt förarbevis.
Du tycker om att arbeta, du är ambitiös och du har en positiv inställning


Meriterande:
Erfarenhet inom logistikbranschen
Erfarenhet inom livsmedelsbranschen

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se