Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CAD koordinator/Datainsamlare/Administratör till kund utanför Kristianstad!

Ansök nu
Är du noggrann och strukturerad och redo att bidra till att skapa produkter med hög säkerhet, funktionalitet och tidlös design? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en ledande tillverkade inom sitt område och ett välmående företag med trevliga kunder och kollegor.

Vi söker en noggrann och självgående individ för rollen som CAD Koordinator/administratör. De behöver din hjälp med att fylla vårt nya PIM-system med data inför systemstarten i höst. I denna roll kommer du att ha ansvar för att komplettera en Excel-fil med förutbestämd data, data som kan hittas på vår hemsida, våra leverantörers hemsidor, vårt ERP-system och andra relevanta källor.

Utöver datainsamling behövs även assistans med att justera och ta fram måttskisser på produkter. Du kommer att arbeta med program som Excel och Illustrator för att utföra dessa uppgifter.


Uppdraget kommer starta omgående och förväntas pågå över sommaren och inpå hösten. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av ett stabilt team och bidra till införandet av vårt nya PIM-system. Du kommer att få använda din kompetens inom Excel och Illustrator för att skapa en värdefull grund för vårt företag.

Krav på kompetens och personliga egenskaper:
* Du bör ha erfarenhet och kunskap i Excel för att effektivt kunna komplettera och hantera data.
* Det är viktigt att du har erfarenhet av bildbehandlingsprogram som t.ex. Illustrator för att kunna arbeta med justering och framtagning av måttskisser på produkter.
* Noggrannhet och strukturerad arbetsmetodik är avgörande för att säkerställa korrekt och pålitlig datainsamling och dokumenthantering.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare