Hoppa till innehåll
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare - därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!Om tjänsten
I denna roll ansvarar du för den dagliga tillsynen och driften av fastigheterna samt den löpande kontakten med våra kunder. Ditt primära ansvarsområde är tre av våra fastigheter belägna i Kristianstad, Ryd & Kalmar. Vi tänker oss att du utgår från Kristianstad, men är öppna för att justera upplägget utefter dina förutsättningar. Som drifttekniker kommer du att arbeta självständigt och dagligen representera Specialfastigheter. Samarbete med kunder såväl som med kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. I den löpande förvaltningen ansvarar du för den dagliga driften, felavhjälpande underhåll samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar.

En annan del av arbetet består i att utföra och följa upp driftoptimerande åtgärder för att uppnå ett bra klimat för kunden samt hög energieffektivitet. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och besiktningar ingår i uppdraget. Tillsammans med din chef är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Besök gärna vår hemsida och läs om en av våra medarbetare som berättar hur det är att arbeta som drifttekniker hos oss.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad drifttekniker eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat som drifttekniker, alternativt inom VS, el, ventilation eller styr och regler.

Kvalifikationer:
  • Du har goda generella kunskaper kring fastighetstekniska system
  • Du har erfarenhet av professionellt kundbemötande och att arbeta serviceinriktat
  • Erfarenhet av arbete via digitala styrsystem och plattformar
  • Administrativ förmåga och erfarenhet vid arbete i Office-program
  • Körkort för personbil är ett krav
För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens och du behöver ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Placering

Din placeringsort kommer att vara en av de tre fastigheterna inom ditt primära uppdragsområde, förslagsvis vår fastighet i Kristianstad. Resor till de övriga fastigheterna förekommer, dock inte dagligen då det geografiska området är stort utan planeras utefter behov och praktiska förutsättningar. Du blir en del av Fastighetsområde Syd med lokalkontor i Göteborg och Lund. Du kommer tillhöra kontor Lund, där även Driftchef som du rapporterar till är placerad. Då vår verksamhet är rikstäckande kan även resor utanför Fastighetsområde Syd förekomma i tjänsten några gånger per år.

Tillträde
Enligt överenskommelse, men snarast möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2 april men ansök gärna redan idag då urval görs löpande.
Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Patrik Svensson, 010-788 63 42
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav - framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter, spännande utmaningar och ständig utveckling. Gemenskap och engagemang är det som hela tiden för oss framåt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare