Hoppa till innehåll

Servicetekniker (Kristianstad)

Vi söker Servicetekniker!

Vi på Purac är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu operativa, ansvarsfulla och strukturerade servicetekniker. Som servicetekniker hos oss blir du en del av ett marknadsledande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta projekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om rollen

Det dagliga
arbetet som servicetekniker innebär framför allt montage, reparationer och svetsning i rostfritt på våra arbetsplatser. Mer specifikt kommer du att serva och underhålla maskinutrustning samt ombyggnationer av rörsystem. Du följer upp med servicerapportering. Som servicetekniker hos Purac arbetar du mot Puracs och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också vårt vägledningssystem och självklart stöd från chefer och kollegor. Även arbete i vår produktion kan vara aktuellt om du brinner för högkvalitativa svetsarbeten.

Din profil

Det här jobbet passar dig som har några års erfarenhet av Servicearbete inom industri, VA eller liknande verksamheter. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan.
Svetsarprövning inom vitt material är meriterande.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande medarbetare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt.

Ansökan

Tjänsten är en
tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå ifrån verkstaden i Kristianstad.
Tjänsten innefattar resor.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Linus Wiberg på linus.wiberg@purac.se

Välkommen att
skriva historia tillsammans med oss!
Purac AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Linus Wiberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi på Purac är experter på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi har erfarenhet av att utforma kompletta anläggningar, och har också ett stort kunnande i att vara med och arbeta fram lösningar för utökad kapacitet/optimerad drift för befintliga anläggningar.

På Purac jobbar vi med lösningar för ett hållbart samhälle inom dricksvatten, avloppsrening och biogas. Vi är mycket stolta över vad vi gör. Varje dag bidrar vi till en bättre framtid och en renare värld. Vårt företag bygger på kompetens.

Hos oss blir du en viktig kugge för att vi ska kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna. Kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är därför en förutsättning, vi strävar alltid efter att ha en bred och djup kunskap inom vårt erbjudande.
https://purac.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kristianstad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb