Hoppa till innehåll

Säljare & Projektledare

Vi på Purac är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu en ansvarsfull och strukturerad projektledare. Som projektledare hos oss blir du en del av ett marknadsledande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta projekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om rollen

Det dagliga arbetet som projektledare
innebär framförallt planering, inköpsarbete, styrning och samordning av personal/underentreprenörer på våra projekt. Mer specifikt kommer du att ansvara för att projekten drivs med god ekonomi, i enlighet med tidplan och att god arbetsmiljö och kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att ha uppföljning av projektens resultat avseende exempelvis kostnader, tidplan och logistik. Som projektledare hos Purac arbetar du mot Puracs och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också en produktionskalkyl, vårt vägledningssystem och självklart stöd från chef och kollegor. I rollen som projektledare är du med hela resan från försäljning/anbud och kalkylarbete till utförande och slutgiltigt överlämnande av färdig anläggning till kund.

Din profil

Det här jobbet passar dig som har flera års erfarenhet av projektledning gärna inom produktion av vattenverk, biogas, avloppsreningsverk, eller liknande verksamheter. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från vårt kontor som ligger i Krisianstad.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Linus Wiberg på linus.wiberg@purac.se

Välkommen att skriva historia tillsammans med oss!
Purac AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Linus Wiberg
Email
Telefon
https://purac.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kristianstad
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb