Hoppa till innehåll
PMA Installation AB logotyp

Service och Entreprenadselektriker

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Brinner du för service och kundvård? Är du redo för nya utmaningar? Söker du ett arbete där du har möjlighet till utveckling och frihet under eget ansvar PMA
Installation AB expanderar och behöver vi fler engagerade medarbetare till vårt team, är du vår nästa medarbetare?

Vi erbjuder dig en stabil tillvaro i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling, en bredd av karriärmöjligheter och frihet under eget ansvar.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års erfarenhet av att arbeta i branschen. I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning och underhåll samt felsökning hos våra kunder i varierande och omväxlande serviceuppdrag.

Personliga egenskaper:

Du bör vara van vid att arbeta självständigt med kundkontakter och alla slags serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ, noggrann och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Vi ser även att du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. Att du har en el-utbildning i grunden ser vi som ett krav.

Anställningsort

PMA Installation AB är stationerat i Fjälkinge utanför Kristianstad.
Det är normalt sett här vi utgår ifrån, dock har vi en hel del arbeten i Lund och Malmö så det kan även vara intressant att anställa en elektriker i södra delarna av Skåne.

Övrigt

B-körkort är ett krav

Anställningsform

Tillsvidare
PMA Installation AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (6 dagar kvar)