Hoppa till innehåll
Ansök nu
Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör din praktik/LIA hos oss på Peab Bygg, Bygg Bostad eller Byggservice i region Syd under hösten 2023. Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden?

Om oss

Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster. I vår region ingår följande orter med omnejd; Helsingborg, Lund, Malmö, Kristianstad, Karlskrona, Linköping, Jönköping och Växjö.

Om praktiken

Till våra regioner söker vi studenter som läser en byggrelaterad yrkeshögskole-, högskole- eller universitetsutbildning där praktiken ingår som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA).

Som praktikant kan dina arbetsuppgifter variera beroende på utbildning, kunskaper och längden på praktikperiod.

Vem är du?

Vi söker dig som just nu studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola och som är intresserad av att arbeta i produktion. För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och driv. Körkort B är ett krav.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla cv och personligt brev. Specificera din praktikperiod, vilken skola du går på, vilken termin du går, var du bor och önskemål av ort (med omnejd) för praktik, i ditt personliga brev.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail

Kontakt

Har du frågor gällande praktikplats så kan du kontakta Fanny Åkesson, HR, 0733-374799

fanny.akesson@peab.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare