Hoppa till innehåll
Norva24 Miljöhantering logotyp

Chaufför/operatör slamsugningsbil/spolbil

Norva24 Miljöhantering har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker chaufförer/operatörer till våra olika tjänster på slamsugningsbilar och spolbilar med placering i Kristianstad.

Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Arbetet utförs självständigt men du ingår i ett team på cirka 25 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är östra Skåne, västra Blekinge samt Kronobergs län.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Kristianstad och Glimåkra.

Din bakgrund
För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande. Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

KVALIFIKATIONER
Körkort
Krav
  • B, C
OM ANSTÄLLNINGEN
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning
Heltid

Var ligger arbetsplatsen?
Estrids väg 4
291 66 Kristianstad

SÖK JOBBET
Ansök senast 29 september. Ange referens "Chaufför/Operatör Kristianstad" i din ansökan.

Ansök via mejl
Mejla din ansökan till kim.rosendal@norva24.se

Kontakt
Driftledare Kim Rosendal - kim.rosendal@norva24.se - 0766-39 59 52
Mer info
Kontaktperson
Kim Rosendal
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norva24 Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Kunskap, kreativitet och hög servicegrad är grundläggande för allt vi gör.

Liknande jobb