Hoppa till innehåll
Nu rekryterar vi en Verkstadschef till Malte Månson Verkstäder AB i Önnestad/Kristianstad. Vi har en verkstad med auktorisation för bl.a. MAN och DAF, men servar och reparerar självklart alla märken!

Vi söker dig som har en mycket god social kompetens och trivs i en verkstadsmiljö där allt händer, med flexibel inställning och laganda i fokus! Du är en erfaren person inom verkstadsbranschen, eller har ett eget genuint intresse för lastbilar/motorer/transportbilar, och har en god förståelse för hur livet på en verkstad ser ut.

Du har erfarenhet av ledarskap, månar om medarbetarna, har ett eget driv och stort engagemang!

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha en förmåga att överblicka helheten och vara duktig på att planera och organisera. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och drivande. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du är en ansvarstagande person med en stark förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du ser möjligheter och tycker om att lösa problem, samt behärskar att jobba i ett periodvis högt arbetstempo.

I denna tjänst kommer du att ha det övergripande ansvaret för verkstaden, det innebär att du är prestigelös person och ser att samarbete är ett vinnande koncept, och har möjlighet till en flexibel arbetstid vid behov. Du är en ledare som driver verkstaden genom att vara en lagspelare och är en förebild för övriga kollegor i verksamheten.

Under arbetsveckan träffar du även nya kunder och du har en målsättning att öka omsättningen i verksamheten för att få en hög och jämn beläggning för att klara verksamhetens mål!

Krav/meriterande
  • Erfarenhet av fordonsbranschen
  • Ledarskapserfarenhet
  • Planera och organisera verksamhet
  • Resultatuppföljning
  • Personalansvar
  • Goda datakunskaper, gärna erfarenhet av vårt affärssystem Kobra
  • Stort intresse och engagemang för kvalité och säkerhet
  • God svenska i tal och skrift
  • Körkort B är ett krav, ytterligare behörigheter är meriterande

Villkor


Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Önnestad/Kristianstad, där du kommer att arbeta tillsammans med kundmottagare och mekaniker. Tjänsten är heltid och vi erbjuder goda villkor med fast månadslön, verkstadsbonus, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta HR-Chef Anna Brorson 010-169 93 07 alt anna.brorson@maltemanson.com

Sista ansökningsdag är 2023-10-15, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är en verkstadskedja där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 17 anläggningar. Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept - Malte City - med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar upp till 3,5 ton. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 185 och omsättningen på årsbasis beräknas till drygt 400 MSEK 2023.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare