Hoppa till innehåll
Malte Månson Verkstäder AB logotyp

Mekaniker till Malte Månson Verkstäder Kristianstad

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 18 anläggningar.

Malte City som är en del av Malte Månson är dem första i ordningen med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton och finns i Kristianstad. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 200 och omsättningen på årsbasis beräknas till 415 MSEK.

Vi utökar och söker nu dig som vill vara med på vår resa framåt! Låter det intressant? Läs mer nedan och ansök!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Som Mekaniker kommer du att aktivt leta efter fel på kundens fordon för att minimera kundens stillestånd så mycket som möjligt. Du kommer också att ansvara för att service och underhåll av fordon utförs enligt tillverkarens anvisning.

Exempel på vidare arbetsuppgifter:
  • Ansvara för reparationer efter samråd och instruktioner med kundmottagaren.
  • Ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad.
  • Ansvara för handverktyg och annan verkstadsutrustning.
Din profil

Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära!

Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är:
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kompetens inom tung kyla, el och hydraulik
  • Erfarenhet av Mercedes, DAF, Volvo, Scania och MAN
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande
Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Kristianstad / Önnestad, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Johan Andersson på
0443000374 alt Johan.andersson@maltemanson.com.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.

Sökord: lastbilsmekaniker

Liknande Jobb

Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 18 anläggningar.

Malte City som är en del av Malte Månson är dem första i ordningen med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton och finns i Borlänge. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 200 och omsättningen på årsbasis beräknas till 415 MSEK.