Hoppa till innehåll
Malmberg logotyp

Konstruktör till Malmberg Energy i Kristianstad

Ansök nu
Vill du jobba med miljötekniska lösningar i en entreprenöriell miljö? Malmberg Energy i Yngsjö, Kristianstad söker en konstruktör!

Malmberg Energy i Yngsjö, strax utanför Åhus i Kristianstad kommun, utökar teamet med ytterligare en mekanikkonstruktör. Som konstruktör kommer du att arbeta med miljötekniska lösningar inom geoenergi och biogas. Du får hos oss chans att arbeta med hela processen, från idé till färdig lösning. I rollen arbetar du nära vår tillverkning som finns vägg i vägg och du får därmed chans att se dina tekniska lösningar i verkligheten. Vill du bli del av ett entreprenöriellt bolag som snabbt går från idé till handling? Hos oss på Malmberg Energy får du möjlighet att påverka, frihet att ta ansvar för dina uppgifter i projekten och chans att bli del av ett stabilt företag i en miljöteknisk bransch.

Ditt anställningserbjudande

Malmberg Energy erbjuder dig en utvecklande och teknisk roll som konstruktör. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi. Våra värderingar är kompetens, kreativitet, öppenhet och glädje.

Häng med på vår resa mot Generation Zero - noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Dina arbetsuppgifter
  • Arbeta med konstruktion och produktutveckling för pågående biogasuppgarderings- och geoenergianläggningar samt framtida lösningar inom grön och hållbar energi.
  • Konstruktion av rörinstallationer, tryckkärl och maskiner, val av komponenter samt framtagning av tillverknings- och montageunderlag i 3D.
  • Support vid anbud, projektarbete och produktvård på produkter inom biogas och geoenergi.
  • Vara en aktiv del i en projektgrupp där du har fokus på teknik och granskning. Du blir en viktig lagspelare som stöttar upp både kollegor och projektledare i pågående projekt.
Värt att veta

Du blir del av ett team bestående av automationsingenjörer, mekanikkonstruktörer och processingenjörer. Din närmaste chef är teknik- och utvecklingschefen. Tjänsten är placerad i Yngsjö och resor kan förekomma i tjänsten.

Våra förväntningar

Du har erfarenhet av mekanik- och / eller rörkonstruktion och därmed van att använda cad (3D). Du har en högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller likvärdig erfarenhet. Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och därmed lärt dig uppgifterna. Vi har plats både för dig som är erfaren och dig som är i inledningen av ditt yrkesliv. Har du erfarenhet av ped-direktivet och / eller atex-direktiven är det meriterande, men inget krav. Även erfarenhet av beräkning och / eller dimensionering är meriterande. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, söker vid dig med kunskaper i både svenska och i engelska.

Du har ett innovativt och lösningsorienterat sätt. Att ta ansvar är också något som du är bra på och du ser till att hela kedjan fungerar. Du trivs på en entreprenörsdriven organisation som har snabbt till beslut och där bra på att anpassa dig till nya förutsättningar. Du samarbetar bra med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Angelina Nilsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare