Redovisningsekonom till Kiviks Musteri, Kivik

Redovisningsekonom till Kiviks Musteri, Kivik

Vi söker en redovisningsekonom till Kiviks Musteri som vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa.

Tänk dig lyckan att arbeta som redovisningsekonom och ha en arbetsplats med utsikt över blommande äppleträd, ha närheten till havet samt naturen och parallellt med detta kunna arbeta hemifrån några dagar i veckan. Kiviks Musteri är ett familjeägt bolag som är stolta över sin historia och sina produkter, vilket märks i mötet med alla som arbetar på Kiviks Musteri.

Om du vill ha en bred roll som redovisningsekonom där alla hjälps åt och där du uppmanas att se och genomföra förbättringsarbete kan detta vara rollen för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som redovisningsekonom

  • Ansvara för flertalet poster i månadsbokslut
  • Anläggningsregister inkl projektuppföljning
  • Rapportering till myndigheter
  • Driva samt delta i förbättringsarbete av processer och rutiner

Som redovisningsekonom blir du en del av ett engagerat team bestående av 6 personer och du rapporterar till redovisningschefen. Du uppmuntras till nytänkande av processer och rutiner av både det dagliga redovisningsarbetet samt användandet av affärssystemet M3.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi ser att du som söker har en ekonomiutbildning från Högskola eller Universitet. Du tycker om att jobba som ett team samt ha egna ansvarsområden. För att lyckas i rollen tänker vi att du har minst 3 års erfarenhet av redovisning. Du känner dig trygg att arbete i Excel samt har god vana av affärssystem. Om du har arbetat i M3 tidigare är det meriterande. Du behöver kunna skriva och prata svenska samt kunna förstå engelska.

Personliga egenskaper
I rollen ingår det komplexa uppgifter ena dagen och andra dagen behöver man kavla upp ärmarna och stötta upp med exempelvis fakturering. Detta innebär att du behöver identifiera dig som en prestigelös lagspelare. Då ena dagen inte är den andra lik krävs det även att du är flexibel för att trivas i rollen. Som redovisningsekonom har du god insyn i hur det går för bolaget och det är av stor vikt att du har hög moral och vet vad som är ok att diskutera utanför din organisation och vad som inte är ok.

Vad erbjuder företaget dig?
Du kan jobba hemifrån några dagar i veckan och väl på plats i Kivik befinner du dig en underbar miljö. Kiviks Musteris värdeord är Mod, Tillsammans, Förebild och Ansvar vilka genomsyrar hela verksamheten på ett väldigt positivt sätt. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, sex veckor semester, friskvårdsbidrag, personalrabatt samt subventionerad lunch.

Placeringsort:
Kivik

Om företaget
Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 800 MSEK.

Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (45 dagar kvar)