Hoppa till innehåll
JobbArenan logotyp

Tandläkare till tandläkare therése larsson

Ansök nu
Om företaget/kunden
Tandläkare Therése Larsson AB erbjuder tandvård med kvalitet och omtanke för hela familjen i en lugn och trivsam miljö. Tandläkare Therése Larsson AB står inför ett expansivt skede där vi rekryterar en Tandläkare för ökat behov. Ett team av Tandläkare och Tandhygienist är också välkomna att söka. På kliniken så finns det Tandläkare, Tandhygienister och Tandsköterska under samma tak för att på bästa sätt tillgodose patienters behov. Lyhördhet, Noggrannhet och kvalitet är ledord i vårt kliniska arbete samt att arbeta lugnt och metodiskt. För att passa in hos Tandläkare Therese Larsson AB är du Intraprenör. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet och vi hoppas du kan bidra till en god stämning. Vi ser gärna att du är en driven person som vill vara med och påverka och vara delaktig i driften av kliniken när vi lärt känna varandra. Samt trivas med att arbeta både självständigt och att samarbeta med dina kollegor. Vi erbjuder Hälsovård, Massage, Vidareutbildning, Bra verktyg och delaktighet i verksamheten. Vi har gett JobbArenan i uppdrag att rekrytera en Tandläkare till Tandläkare Therese Lasson AB, Vi vill att all kontakt gällande denna tjänst sker med Stefan Sahlberg på JobbArenan

Arbetsbeskrivning
Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som Tandläkare har du en viktig roll i vårt erbjudande. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som Tandläkare inom det kliniska arbetet, utveckling och söka vetenskapliga vägar för att utveckla din tandvård. Att du har en god administrativ förmåga inom journalföring och remisshantering. Kliniken ligger centralt i Kristianstad med goda utvecklingsmöjligheter och ett stort upptagningsområde, Vi arbetar med patienter i alla åldersgrupper.

Erfarenheter och utbildning
 • 5-7 års arbetsplatserfarenhet av liknande arbetsuppgifter som Tandläkare.
 • Examen från utbildning som Tandläkare
 • Erfarenhet av journalsystemet Alma eller motsvarande
 • God datavana
 • Svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
 • Positiv
 • Engagerad
 • Flexibel
 • Lyhörd
 • Självständig
 • Kommunikativ
 • Noggrann
 • Driven
Välkommen att registrera ditt intresse på vår hemsida jobbarenan.se eller via mail stefan@jobbarenan.se Urvalet sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så fort som möjligt.

Om JobbArenan
JOBBARENAN är ett företag som arbetar med kompetensförsörjning inom bl. a. rekryterings- bemanningstjänster i södra Sverige. Våra huvudmarknader är Malmö, nordöstra och nordvästra Skåne. Vi är mycket kunniga inom chefer/ledare, Privat vård, Verkstad/industri, Administration/ekonomi, IT/Media, Bygg/anläggning, Serviceyrken och transport/logistik. Där vi skräddarsyr olika lösningar för våra kunder. Ledningen har arbetat i ledande befattningar inom arbetsledning, rekrytering, uthyrning och försäljning sedan 1994. Vi skapar en bättre vardag för små och mindre företag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobbArenan är det mindre och snabbare rekryteringspartnern i Skåne. Vi hjälper våra kunder att hitta kompetens inom transport, logistik, verkstad, industri, serviceyrken, affärsutveckling, ekonomi, hantverksyrken mm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare