Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Välbetalt extrajobb som orderplockare-DAGAB Hässleholm Spegling

Ansök nu
Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Storesupport.
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för orderplock och säkerställa att ordern bli rätt plockad? Drivs du av att ha frihet under ansvar och av att ha högt uppsatta mål? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på Dagab Hässleholms resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Dagab kommer du att:
 • Truckkörning, plocka och packa, färdigställa beställningar.
 • Arbeta i olika temperaturer. Kolonialavdelningen (rumstempererad), färskavdelningen (+4 grader) och frysavdelningen (-26 grader).
 • Som medarbetare har du en av avdelningarna som din huvudavdelning där kommer du att arbeta majoriteten av tiden.
 • Vara fysiskt aktiv, du kommer att arbeta med kroppen och tunga lyft är vanligt förekommande.
  Arbetstider

  • Arbetsdagarna är måndag-lördag, dagtid och kvällstid
  • Arbetstiderna är 06:00-14:40 och 14:35-23:00.
  • Arbetet inleds med en veckas betald utbildning som sker på heltid måndag-fredag under dagtid, cirka kl. 07:00 - 15:45, obligatoriskt.
  • Vi erbjuder alla vår konsulter en truckutbildning om man ej har truckkort.
  • Man lägger sig tillgänglig vecka för vecka. Vilket gör jobbet väldigt flexibelt.
  • När sommaren kommer erbjuder vi heltidsjobb.
  Start för tjänsten sker under hösten.

  Krav


  För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

  Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.

  Personliga egenskaper
  Vi söker dig som har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen eftersom arbetet här består av många och tunga lyft. Du bör ha ett gott sinne för ordning och noggrannhet. Att du sedan kan kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo är av stor vikt. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
   Om oss
   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Varmt välkommen!
   Mer info
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   25 sep. 2023 (1 dag kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren


   Om oss:


   Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

   Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare