Hoppa till innehåll
Ansök nu
Industrielektriker till Jernbro i Åhus

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser.

Vill du bli en del av Sveriges ledande leverantör av industriellt underhåll? Vill du ha en roll med möjlighet att i stor utsträckning påverka din egen arbetssituation? Drivs du av varierande och utmanande arbetsuppgifter där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling?

Om tjänsten
Jernbro Industrial Service söker nu en Industrielektriker till ett av våra större underhållskontrakt inom Region Syd. Som Industrielektriker hos Jernbro kommer du att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter inom ramen för vårt åtagande gentemot en av våra största kunder och arbetet utförs på egen hand såväl som tillsammans med övriga kollegor i gruppen ute hos kund. Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning. Även deltagande i installations- och förbättringsprojekt samt felsökning, reparation, tillsyn, skötsel och underhållsarbete är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Centralt i rollen som Industrielektriker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen till vår kund.

Vi finns på fyra orter i region syd, varefter denna roll är placerad i anslutning till vår kund i Åhus hamnområde.

Vem är du?
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbete som Industrielektriker eller elektriker i liknande roll inom industri, och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och tar ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Hög servicekänsla och erfarenhet av kundkontakt är en förutsättning då detta är dagligt förekommande.

Vi ser gärna att du har god datorkunskap eftersom vi rapporterar både i våra egna och kunders system. Kunskap om styrsystem, som till exempel PLC, är meriterande då vi jobbar med flera olika styrsystem hos våra kunder. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Jernbro värdesätter social kompetens och servicemannaskap väldigt högt, då du representerar Jernbro ute hos vår kund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter att du lever efter vårt ledord; Respekt. Respekt för kompetens, kollegor, kund och arbetsmiljö.

Vad får du?

Som Industrielektriker hos Jernbro Industrial Services AB erbjuder vi:
  • Att få arbeta med härliga kollegor och medarbetare som genuint brinner för att få svensk industri att snurra säkrare och mer effektivt.
  • En roll i ett företag som står inför en kraftig tillväxt de närmaste åren.
  • Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar givet de befogenheter som är kopplade till denna roll.
  • Varierande och utmanande arbetsuppgifter.
  • Bra förutsättningar för egen kompetensutveckling och karriärmöjligheter.
Kontakt och ansökan
Urvalet sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Daniel Christiansson, tfn: 010-48 31 090 alt. daniel.christiansson@jernbro.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Daniel Christiansson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I koncernen ingår, förutom Jernbro Industrial Services AB, även dotterbolaget Svenska GMK AB.
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure.

Liknande jobb