Hoppa till innehåll
iTSBY Infrakonsulter logotyp

Arbetsledare mot anläggning till iTSBY Infrakonsulter!

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Emelie Steen
Email
Ansök nu
Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från mark/anläggning/VA, arbetsledning eller samordning? Nu söker iTSBY Infrakonsulter dig som vill ha en betydande roll inom framtida projekt i såväl stora som små entreprenader. Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan nu - vi hanterar ansökningar löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med iTSBY en arbetsledare mot mark/anläggning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos iTSBY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och iTSBYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling
Som medarbetare hos iTSBY blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Ditt fokus är att arbetsleda inom projekt mot mark och anläggning från start till slut, vilket innebär bland annat:
  • Planera och leda det dagliga arbetet
  • Säkerställa kvalitet i leveransen
  • Rapportera till platschef samt hålla viss kontakt både internt och med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter
Vi söker dig som
Har en bakgrund inom mark och anläggning med erfarenhet mot arbetsledning eller byggsamordning. Du har en vana av att leda och fördela arbete, hålla kontakt med medarbetare och underentreprenörer.

Du har en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan leverans och platschef. Du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristianstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
iTSBY Infrakonsulter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

iTSBY:s samarbetspartners är med de största entreprenörerna och konsultföretagen varav möjligheten till att hitta ett intressant projekt eller gå vidare till någon av våra samarbetspartners är mycket stora. iTSBY Infrakonsulter är ett litet företag som sätter stor vikt och fokus på din karriär- och utvecklingsmöjligheter.
https://itsby.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Storuman
Industri & Anläggning
Företagslogga
Gällivare
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Trelleborg
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Ängelholm
Industri & Anläggning
Företagslogga