Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Försäljningschef KIA Kristianstad

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som försäljningschef ansvarar du för försäljningsteamet på vår KIA-avdelning. I arbetet ingår att leda försäljningen mot uppsatta mål samt användning av strategier för hur försäljningsavdelningen ska arbeta framgångsrikt för att nå målen. Rollen innefattar också arbete i enlighet med företagets vision, affärsidé samt målbild. Det dagliga arbetsuppgifterna innefattar vidare att stötta säljarna och ett kontinuerligt arbete kring kundkännedom och kundnöjdhet.
Du rapporterar direkt till Försäljningschefen för hela anläggningen och kommer även ingå i den lokala ledningsgruppen.

Nyckelkompetenser/förmågor
 • Ett par års erfarenhet inom bilförsäljning
 • Erfarenhet från officiellt/inofficiellt ledarskap
 • B-körkort fordras
 • God förståelse för affärsfunktioner, kommunikationsförmåga och social kompetens
 • Du har ett strategiskt tänkande och goda organisatoriska färdigheter.
 • Förmåga att uppnå affärsmål, samt utveckla och förbättra processer för verksamheten
 • Du är ambitiös, prestationsinriktad och vågar ta beslut
 • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
 • Brinnande intresse för att skapa affärer
  Varför jobba med oss?
  Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

  Ansökningarna behandlas löpande.
  Sista ansökningsdatum kan komma att förlängas.
  Hedin Bil logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  21 dec. 2023 (14 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

  Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

  Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Varberg
  Fordon
  Företagslogga
  Borås
  Försäljning
  Företagslogga

  Liknande Jobb