Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Företagssäljare Ford

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Ford står inför ett innehållsrikt 2024 med flera nya modellsläpp samt uppdateringar av befintliga modeller. Idag har vi en stark position på marknaden som den näst största leverantören av transportbilar i landet. Vi har även en topp tio placering på personbilssidan. Givetvis siktar vi högre och därför behöver vi stärka upp vår organisation med en proaktiv och uppsökande företagssäljare till vår anläggning i Kristianstad.

Arbetsuppgifter
Kontakta och besöka kunder, nya som befintliga inom vårt Ford-distrikt med utgångspunkt från Kristianstad. Erbjuda våra fordonslösningar och hjälpa kunderna hitta bästa alternativet för just deras behov bland vårt fordonsutbud. Du kommer jobba med hela processen från första kontakt till avtalsskrivning och kundvård. I tjänsten ingår också ett ansvar för att anordna lokala kundaktiviteter och mindre event.

Nyckelkompetenser/förmågor:


För att passa för denna rollen tror vi att du är van vid att jobba med uppsökande försäljning inom B2B. Du är kreativ, lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov. Du bör ha god kännedom om hur en säljprocessen går till. Ett starkt lokalt kontaktnät är en stor fördel. Att kunna arbeta strukturerat och vara driven är en förutsättning för att lyckas. B-körkort är ett krav.

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. Vi erbjuder internutbildning och är måna om att du ska trivas hos oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som tjänstebil, förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Varberg
Fordon
Företagslogga
Gislaved
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Kristianstad
Försäljning
Företagslogga
Kristianstad
Försäljning
Företagslogga