Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Fordonstekniker Mercedes-Benz Lastbilar

Publiceringsdatum
11 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Hedin Bil
Email
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Fordonstekniker kommer du få arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbete. Rollen innefattar kundservice och kundbemötande, vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet. På verkstaden i Kristianstad kommer du främst att arbeta med Mercedes-Benz transportbilar och tunga lastbilar.
 • Kundbemötande är centralt för rollen.
 • Du kommer verka i ett sammansvetsat team.
 • Fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer.
 • Säkerhetsställande av att kunders önskemål blir åtgärdade.
Nyckelkompetenser/förmågor
 • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete.
 • Goda kunskaper inom grundläggande fordonsel.
 • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete.
 • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
 • God datorvana.
 • B-körkort.
  Erfarenhet från arbete med tunga fordon samt C-körkort är meriterande men inget krav. För rätt person erbjuder vi utbildning.

  Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att att anpassa dig till nya situationer.

  Varför arbeta med oss?
  Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

  För mer information om tjänsten kontakta Verkstadschef Patrik Ellung 044-246636 patrik.ellung@hedinbil.se
  Hedin Bil logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  10 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

  Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

  Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Mölndal
  Försäljning
  Företagslogga
  Kristianstad
  Försäljning
  Företagslogga