Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bils verksamheter rullar på bra och vi behöver förstärka vår organisation. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke på ett företag med en 100-årig historia och ha många trevliga kollegor, är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi söker en skicklig Bilmekaniker till vår anläggning på Sävvägen i Kristianstad. Vi söker dig som är socialt utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger hög vikt vid att du är serviceinriktad, har kunden i fokus samt är en lagspelare. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

I rollen som bilmekaniker kommer du att utföra reparations- och servicearbeten samt felsökning på BMW och MINI bilar enligt BMW´s standard.

Kvalifikationerna för denna tjänst är att du ska ha fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta med både dator och telefon som redskap. Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift men gärna även ha grundläggande kunskaper i engelska.

Tjänsten kräver körkort med minst B-behörighet.
Arbetet är på heltid, förlagd måndag-fredag.

Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast möjligt och intervjuer kommer därför hållas löpande.

Är du intresserad av jobbet som Bilmekaniker, maila ditt CV samt personliga brev till Servicemarknadschef, Anders Grönvall: anders.gronvall@forenadebil.se.

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!
Förenade Bil AB i Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.