Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Teknisk Eftermarknadsansvarig - Scheuch

Ansök nu
Om rollen

Är du en duktig tekniker som vill ta klivet vidare och jobba med teknisk försäljning inom reserv- och slitdelar? Eller har du gedigen erfarenhet av teknisk försäljning mot industri? Då kan det vara dig vi söker!

I rollen som Eftermarknadsansvarig kommer du att ansvara för att sälja eftermarknadskoncept såsom serviceavtal, reservdelsavtal samt slit- och reservdelar till både befintliga och nya kunder. Du kommer att rapportera till chefen för service- och eftermarknadsavdelningen och samarbetar nära med projektledare, serviceingenjörer och kunder både i Norden, Baltikum och Österrike. Scheuch är i en expansiv fas och du kommer därför få vara med och utforma och utveckla rollen tillsammans med din närmsta chef. Mer konkret innefattar tjänsten:
 • Teknisk försäljning av reserv- och slitdelar, serviceavtal och inspektioner till kunder
 • Ta fram och ansvara för tekniska och kommersiella offerter
 • Genomföra säljbesök hos befintliga och nya kunder
 • Hantera ordrar och leverans
 • Samordna eftermarknadsaffären gentemot huvudkontoret i Österrike
Om dig

För att trivas och lyckas i rollen som eftermarknadsansvarig tror vi att du har en bred teknisk kunskap och intresse för försäljning. Du är nyfiken, orädd och har ett driv i att hitta de bästa tekniska lösningarna för dina kunder. Då du kommer att vara med och forma rollen är du van och bekväm med att jobba självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har lätt för att knyta kontakter och arbeta relationsbyggande mot interna och externa aktörer. Utöver detta krävs:
 • Teknisk utbildning från gymnasium, högskola eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i Office Paketet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Ett genuint teknikintresse och viljan att lära nytt
Meriterande:
 • Erfarenhet av teknisk försäljning, gärna inom service och eftermarknad
 • Kunskap i tyska
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kristianstad

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag-fredag, flexibla arbetstider under dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, eftermarknadsansvarig, teknik, resande säljare, sales engineer, reservdelsansvarig, servicetekniker, Kristianstad, Åhus, Hässleholm, Sölvesborg, Karlskrona
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I snart 60 år har Scheuch GmbH stått för innovativ luft- och miljöteknik inom industrin. Som marknadsledare och teknikpionjär tillhandahåller Scheuch industriella produkter och system för att skydda människor och miljö på platser runt om i världen. Och det innebär att vi ser till att luften förblir ren för kommande generationer. Scheuch Ab ingår i en stor österrikisk koncern och arbetar mot kunder i hela Norden och Baltikum. Du kan läsa mer om Scheuch här: https://scheuch-industrial-solutions.com/en/

Sedan 2014 har Scheuch ett kontor i Sverige med säte i Kristianstad.