Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Servicetekniker lantbruksmaskiner

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

Arbetet som servicetekniker/mekaniker innebär att du kommer jobba med service, underhåll och reparationer av olika lantbruksmaskiner. Exempel på maskiner du kommer komma i kontakt med är traktorer och skördetröskor. Du tillhör ett team av 12 nyfikna och utvecklingsorienterade servicetekniker som har ett nära samarbete med varandra. Arbetet innebär såväl planerade som akuta jobb och du behöver därför vara beredd på att snabbt ställa om i arbetet för att exempelvis åka ut till en kund vars skördetröska har stannat. Mer konkret kommer du komma i kontakt med:
  • Felsökning och diagnostik
  • Mekaniskt arbete
  • El- och hydraulsystem
  • Vid behov lättare svetsningsarbete
Om dig

Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och kunskap kring mekanik samt din vilja att lära dig mer om lantbruksmaskiner. Du kommer erbjudas de utbildningar som behövs när det gäller de olika maskinerna för att kunna bistå kunderna med rätt kompetens. Då dina dagar inte alltid är planerade på förhand gäller det att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta tag i det som krävs för stunden. Du har hög arbetsmoral och förstår vikten av att visa dina kunder respekt genom att vara kommunikativ, noggrann, ta ansvar för att komma i tid och utföra det arbete som krävs för att kundernas arbete ska flyta på så bra som möjligt. Utöver detta krävs:
  • Goda kunskaper inom mekaniskt arbete, antingen är du självlärd eller så har du en bakgrund som bilmekaniker, lastbilsmekaniker, flygmekaniker eller liknande
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kristianstad

Arbetstider: måndag till fredag 7.30-16.15, jour kan förekomma

Lön: Enligt rådande GFL

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson lina.johansson@emploid.se .Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Verkstadstekniker, Fordonsmekaniker, Bilmekaniker, Mekaniker, Tekniker, Kristianstad, Åhus, Hässleholm, Bromölla, Sölvesborg

Liknande Jobb

Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 mars 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid söker för kunds räkning en servicetekniker som ska jobba mot fordon och maskiner som används inom jord- och lantbruk. Företaget finns i Kristianstad och utför service, underhåll och reparationer i såväl sin verkstad som ute hos sina kunder. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inleds med Emploid med goda möjligheter att bli överrekryterad och anställd av kundföretaget efter sex månader.

EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se