Hoppa till innehåll
EKO logotyp

Säljchef Säsong/ Blommor, Eko Fjälkinge

Ansök nu
Gillar du trädgård och anser att julen är den bästa högtiden på året, då kan denna tjänsten vara helt rätt för dig.

Är du dessutom en lyhörd ledare som brinner för service och har förmågan att överblicka din verksamhet från ett helikopterperspektiv? Om svaret är ja, då är det dig vi söker till vår säsongs och blomsteravdelning. Har du dessutom tidigare arbetat med schemaläggning så är du klockren för tjänsten!

Just nu söker vi en säljchef för vår säsong och trädgårdsavdelning. Det här är den avdelning där vi bygger om och skapar nya säljupplevelser flest gånger/ år. Vår stora trädgårdsförsäljning övergår till ortens största julmarknad och sedan tillbaka till trädgård. Utöver det har vi fasta avdelningar för hem och trädgård där bland annat blommor & krukor ingår. Ett intresse för Växter och trädgård är en merit för tjänsten.

Ledarskapet som säljchef är operativt så det är i driften och vardagen som du kommer göra skillnad. Du bidrar till att uppnå våra mål genom att planera, prioritera och skapa förutsättningar för medarbetare. Att ha kunden i fokus är en självklarhet för oss på Eko så därför är det viktigt för oss att du gillar att bidra till unika shoppingupplevelser.

Tjänsten innebär att planera, leda och utveckla din avdelning - såväl strategiskt som operativt. Du kommer att arbetsleda och din huvudsakliga uppgift är att samordna butikens resurser för att skapa resultat.

Hos oss samarbetar vi i hela varuhuset, det innebär att det tillhör tjänsten att bemanna kassan ibland.

Erfarenheter
Vi söker en engagerad ledare som aktivt motiverar och inspirerar sina medarbetare. Vi uppskattar tydlighet och ett ledarskap som bidrar till goda förutsättningar för medarbetare att utvecklas.

Du har branscherfarenhet från butik/ varuhus. Det är ett krav att du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning.

Truckvana är en merit.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning och andra språkkunskaper är meriterande.

För att ha de bästa förutsättningarna bör du ha erfarenhet av volymförsäljning, ha arbetat med säsongssortiment samt gillar att leda i förändring med fokus på att tillsammans skapa förutsättningar som utvecklar och förnyar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten

Vi har öppet 9-20 alla dagar. Kvällar och helger ingår i arbetet.

Tjänsten avser heltid, tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning

Tillträde efter överenskommelse

Sista ansökningsdagen 2023-09-30

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.
Mer info
Kontaktperson
Andreas Rosenqvist
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare